Jak na to?


Ze všeho nejdřív dopřejte svým nohám horkou koupel, která kůži na nohou pěkně připraví na ošetření. 

Do vody klidně můžete přidat pár kapek oleje. Po deseti až patnácti minutách nohy důkladně osušte.
Dokud jsou nohy pěkně měkké, nejprve odstraňte odumřelou kůži na patách, chodidlech i spodní straně prstů. Použijte klasickou pemzu, skvělý je ale i speciální skleněný pilník (pokud ho namočíte, není s ním ani potřeba předchozí koupele). Seženete ho zhruba za dvě stovky. Obruste si kůži.

Výborným, i když o něco dražším pomocníkem je také elektrický strojek, který koupíte v každé větší drogerii zhruba za tisícovku. 

Naopak vynechejte kovové brusky, žiletky a další nebezpečné přístroje - to nechte pro profesionály.

Po odstranění staré kůže je dobré nohy opět opláchnout a pokud chcete ještě hedvábnější kůži, klidně použijte ještě klasický tělový peeling.

Upravte nehty.

Nejprve je odlakovačem zbavte starého laku a poté zkraťte. Zastřihávejte je výhradně kvalitními a ostrými nůžkami, případně kleštičkami určenými na pedikúru, a vždycky jen do rovna, aby nezarůstaly. Klidně je nechávejte maličko delší, doporučuje se zhruba půl milimetru nad konec prstu.

Ještě před lakováním je čas na další výživu. Suché a upravené nohy promasírujte výživným krémem nebo olejem. Přípravky nemusí být nutně určené přímo na nohy, stejně dobře vám poslouží i krém na ruce nebo hutnější tělové mléko.

Protože jste však právě zamastila i nehty, je třeba je nyní znovu odlakovat a odmastit, aby na nich lak lépe a déle držel. A to i v případě, že hodláte nanášet jen výživný lak a žádné barvičky. Precizně nalakujte

Řada žen se důkladně stará o své ruce, ale nohy potom odflákne. Zaslouží si přitom úplně stejnou péči. Proto ještě před barevným lakem naneste takzvaný podlak, který nehty ošetří, ale hlavně je ochrání před zažloutnutím.

TIP PRO VÁS: Pokud si myslíte, že to sami doma nezvládnete a nebo se chcete raději nechat hýčkat, přijďte k nám a my se o Vás postaráme!!! Za výhodnou cenu již od 80 Kč.

Zájemci volejte: 724 230 431, Těšíme se na Vás

Zdroj: Žena.cz - magazín pro ženy


Fotogalerie

Akce, soutěže a novinky
06.02.2024

PŘIPRAVUJEME PRO VÁS NOVÝ KURZ

Brow lifting - Laminace obočí Světový trend - laminace obočí je rychlá a účinná metoda úpravy obočí. Díky laminaci už nemusíte neposedné chloupky každé ráno upravovat.

09.01.2024

PF 2024

Přejeme Vám do nového roku 2024 hodně úspěchů, splněných přání, radosti a hlavně stálé zdraví.

Spolupracujeme